Cerca avançada

Capítols

Capítol 12

EL DESCOBRIMENT D'UNA NOVA TOMBA?

A primera hora del matí, la nostra protagonista rep la notícia que s’ha trobat una nova tomba al sector de la Necròpolis Alta. Aquest cop acompanyarà a la Dra. Mluz Mangado, que serà l’encarregada d’excavar la zona. Gràcies a ella aprendrem el que és una...

Capítol 11

LA RESTAURACIÓ

Capítol 10

ARRIBA EL DR. PADRÓ

Capítol 9

MONESTIR COPTE

Capítol 8

LA MOMIÒLOGA

Inici > Els membres de l'excavació

Els membres de l'excavació


Dr. Josep Padró Parcerisa: Catedràtic de la Universitat de Barcelona. Director de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i un dels fundadors de la Missió Arqueològica.

Dr. Hassan Ibrahim Amer: Professor de la Universitat del Caire. Investigador associat de l’Institut francès d’arqueologia oriental (El caire). És el tècnic que fa les tasques de coordinació necessàries amb el servei d’antiguitats, els diferents tècnics i obrers Egipcis.

Dra. Esther Pons: Conservadora de la secció Egipcia del Museo Arqueológico Nacional (Madrid). Egiptòloga. Actualment està excavant la Necròpolis Alta.

Sra. Maite Mascord: Membre del servei d’arqueologia de La generalitat de Catalunya. Un dels arqueòlegs més veterans del grup, ha sigut la conductora de les excavacions al temple d’Osiris.

Dra. Erroux Margaritte Morfin: Investigadora de la Universitat de Montpeller. Egiptòloga i epigrafista de la Missió. Una altre de les més veteranes del grup.

Dra. Annie Perraux: Metgessa de mòmies. L’encarregada d’estudiar les mòmies que surten durant la excavació.

Tomas Sagory i Toni López:Fotògraf aeri i topògraf de la Missió. Dues professions que es complementen per ajudar a documentar les tombes i trobar nous espais on excavar.

Roger Xarrier i Bernat Burgaya: Els restauradors de la Missió. Un encarregat de les pintures i l’altre dels cartonatges, monedes i demés material.

Eloy Algorri: Arquitecte de la Missió. Actualment consolidant varies tombes de la Necròpolis Alta. Ha sigut el responsable de la consolidació de l’Osireion.

Dra. Mari Luz Mangado: Egiptòloga. Investigadora de la Universidad de Navarra. Actualment està excavant la Necròpolis Alta.

Dr. Jordi Campillo: Arqueòleg. Director de diverses excavacions i prospeccions arqueològiques. Actualment està excavant la Necròpolis Alta, concretament el sector 21.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl